Ondernemerschap

ARBO Rotterdam helpt met succesvol certificeren

20-01-22

ARBO Rotterdam begeleidt en ondersteunt bedrijven tijdens hun externe audits. Veel klanten, waaronder ook een aantal andere Friends in Business, zijn door ARBO Rotterdam begeleid. Zo is Van Mossel begeleid bij hun ISO-certificering. Polmai Brandbeveiliging heeft dankzij begeleiding van ARBO Rotterdam een succesvolle ISO en VCA-certificering. Ook Deuren Service Nederland is begeleid bij hun VCA-certificering.

Er is veel vraag naar een certificering; het wordt ook steeds vaker als voorwaarde gesteld om te mogen leveren of om mee te mogen doen. Vele ondernemers hebben reeds gebruikgemaakt van de opleidingen en de diensten van ARBO Rotterdam, zoals het opzetten en begeleiden van haar kwaliteits-, Arbo/veiligheids- en milieumanagementsysteem en hebben voortvarend het beoogde certificaat verkregen.

ARBO Rotterdam staat niet voor niets bekend om bedrijfscertificeringen. Hun medewerkers zijn goed opgeleide specialisten met een brede kennis en ervaring uit het bedrijfsleven, gekenmerkt door een projectgerichte pragmatische aanpak. Dat personeel is ook waar ARBO Rotterdam terecht trots op is. Eigenaar Dragan Culic: ‘Onze mensen met hun talent en energie zijn onze belangrijkste kracht.’

Foto: Ellis Smoor en Dragan Culic (ARBO Rotterdam)

Meer nieuws