Ondernemerschap

Arjan en Adri Maat (MAAT): varen over de Alblas voor magazine Friends in Business

MAAT - Alblasserdam

Arjan en Adri Maat van allround logistiek dienstverlener MAAT staan in het komende magazine van Friends in Business. Redacteur Bas Abresch heeft op het terras van restaurant Le Barrage in Alblasserdam een leuk gesprek gehad met vader en zoon. Voor de foto’s gingen zij, samen met fotograaf Vincent van Dordrecht, varen over de Alblas.

Het eindresultaat staat in het nieuwe magazine van Friends in Business. Op 23 september wordt dat nummer gepresenteerd tijdens de Rotterdam Business Party in The Boathouse Kralingen.

Over MAAT:
Het familiebedrijf bestaat liefst 85 jaar. Het hoofdkantoor van MAAT is gevestigd in Alblasserdam, aan de Edisonweg. Op die locatie zijn MAAT Transport en MAAT Techniek gevestigd. In 2008 is het pand op Nieuwland Parc in Alblasserdam in gebruik genomen. MAAT Heftrucks en MAAT Logistiek zijn hier gevestigd én Truckparq. Naast deze vestigingen werkt MAAT op verschillende locaties in Hendrik Ido Ambacht, Alblasserdam, de Botlek en Antwerpen.

Dit artikel wordt u aangeboden door

MAAT

MAAT heeft als doelstelling om voor alle opdrachtgevers de beste oplossing te zoeken op het gebied van transport en logistiek. Dit doen wij bij voorkeur via het fourth party logistics concept (4PL). Dit betekent dat MAAT al uw transportactiviteiten en logistieke processen overneemt, regisseert en voor de volledige supply chain naar de beste oplossingen zoekt.Denk hierbij aan het overnemen van de transportplanning, opslag, beheersing van interne- en externe logistieke processen en koppeling/integratie van geautomatiseerde backoffice informatiesystemen (communicatie ICT-systeem opdrachtgever en ICT-systeem MAAT).Met 4PL ontzorgt MAAT u als opdrachtgever volledig en het concept resulteert bovendien in kostenbesparing.

Meer nieuws