Ondernemerschap

Arjan Maat en Alexander Ploos van Amstel in nieuwe magazine over MAAT e-mobility

MAAT - Alblasserdam

MAAT staat in het nieuwe magazine van Friends in Business met een mooi verhaal. In juni lanceerde het bedrijf MAAT e-mobility. Redacteur Marco Hendriks en fotografe Wendy van Bree zochten in Alblasserdam directeur Arjan Maat en manager MAAT e-mobility Alexander Ploos van Amstel op.

‘MAAT e-mobility past perfect bij ons streven om aan te sluiten bij de duurzaamheidsbeweging die we overal om ons heen zien. De vraag is niet of maar wanneer. Ook wij als transportsector moeten onze verantwoordelijkheid nemen. Dat is geen rocket science, maar logisch nadenken en meebewegen. Met onze licht elektrische bedrijfsvoertuigen verlagen we de CO2-reductie. Als het aantal laadpalen snel uitgebreid wordt, heeft elektrisch vervoer feitelijk geen enkel nadeel meer. MAAT e-mobility richt zich voornamelijk op verhuur, verkoop en onderhoud van lichte elektrische bedrijfsvoertuigen. We kunnen tal van voertuigen aanbieden. En geen half werk bij ons…’

Het hele verhaal in het nieuwe magazine van Friends in Business. Op 11 oktober lanceren wij dat nummer tijdens de Rotterdam Business Party in The Boathouse Kralingen.

Dit artikel wordt u aangeboden door

MAAT

MAAT heeft als doelstelling om voor alle opdrachtgevers de beste oplossing te zoeken op het gebied van transport en logistiek. Dit doen wij bij voorkeur via het fourth party logistics concept (4PL). Dit betekent dat MAAT al uw transportactiviteiten en logistieke processen overneemt, regisseert en voor de volledige supply chain naar de beste oplossingen zoekt.Denk hierbij aan het overnemen van de transportplanning, opslag, beheersing van interne- en externe logistieke processen en koppeling/integratie van geautomatiseerde backoffice informatiesystemen (communicatie ICT-systeem opdrachtgever en ICT-systeem MAAT).Met 4PL ontzorgt MAAT u als opdrachtgever volledig en het concept resulteert bovendien in kostenbesparing.

Meer nieuws