Ondernemerschap

Arjan Maat (MAAT): ‘Complimenten aan mijn opa en vader’

MAAT - Alblasserdam

Arjan Maat van MAAT nam onlangs deel aan een online meeting met meerdere partners van Friends in Business. Tijdens die meeting complimenteerde hij zijn vader en opa, zijn voorgangers als directeuren van de allround logistiek dienstverlener uit Alblasserdam.

‘Wij hebben in deze crisisperiode nog werk omdat zij jaren geleden besloten om de risico’s te spreiden. Wij zijn op meerdere vlakken in onze sector actief', aldus Maat.

‘En weet je, misschien zet dit ons wel aan het denken’, doelt hij op de enorme afname van CO2-uitstoot tijdens de coronacrisis. ‘Dat we met z’n allen niet in dit tempo zo door moeten gaan, dat we op een andere manier moeten denken.‘ 

Vorig jaar bestond MAAT 85 jaar. Dat werd in oktober op grootse wijze gevierd. Met een Open Dag en een drukbezochte jubileumbijeenkomst met liefst vijfhonderd gasten. 

Lees ook: MAAT viert 85-jarig bestaan op grootse wijze

Dit artikel wordt u aangeboden door

MAAT

MAAT heeft als doelstelling om voor alle opdrachtgevers de beste oplossing te zoeken op het gebied van transport en logistiek. Dit doen wij bij voorkeur via het fourth party logistics concept (4PL). Dit betekent dat MAAT al uw transportactiviteiten en logistieke processen overneemt, regisseert en voor de volledige supply chain naar de beste oplossingen zoekt.Denk hierbij aan het overnemen van de transportplanning, opslag, beheersing van interne- en externe logistieke processen en koppeling/integratie van geautomatiseerde backoffice informatiesystemen (communicatie ICT-systeem opdrachtgever en ICT-systeem MAAT).Met 4PL ontzorgt MAAT u als opdrachtgever volledig en het concept resulteert bovendien in kostenbesparing.

Meer nieuws