Ondernemerschap

Arjan Maat (MAAT): ‘Gevoel voor Feyenoord zit heel diep’

MAAT - Alblasserdam

Arjan Maat is een fervent supporter van Feyenoord. De directeur van MAAT, gevestigd in Alblasserdam, ging als klein jongetje mee naar de Kuip aan de hand van zijn vader. ‘Een vriend van hem had wel eens kaartjes, dan gingen wij met z’n allen naar het stadion’, legt Maat uit.

Dat was in de jaren tachtig, toen Feyenoord weliswaar kampioen werd in 1984 met onder meer Johan Cruijff en Ruud Gullit in het elftal, maar ook door sportief diepe dalen ging. ‘Als er toen 16.000 mensen op de tribune zaten was het veel. Ik heb nu ruim dertig jaar een seizoenkaart. Het gevoel neemt niet af, het neemt alleen maar toe. Het zit heel diep’, aldus Maat.

Lees ook: MAAT viert 85-jarig bestaan op grootse wijze

Dit artikel wordt u aangeboden door

MAAT

MAAT heeft als doelstelling om voor alle opdrachtgevers de beste oplossing te zoeken op het gebied van transport en logistiek. Dit doen wij bij voorkeur via het fourth party logistics concept (4PL). Dit betekent dat MAAT al uw transportactiviteiten en logistieke processen overneemt, regisseert en voor de volledige supply chain naar de beste oplossingen zoekt.Denk hierbij aan het overnemen van de transportplanning, opslag, beheersing van interne- en externe logistieke processen en koppeling/integratie van geautomatiseerde backoffice informatiesystemen (communicatie ICT-systeem opdrachtgever en ICT-systeem MAAT).Met 4PL ontzorgt MAAT u als opdrachtgever volledig en het concept resulteert bovendien in kostenbesparing.

Meer nieuws