Ondernemerschap

Arjan Maat (MAAT): ‘Ik vind het spannend, maar geniet er met volle teugen van’

MAAT - Alblasserdam

‘Zodra de druk maximaal wordt, kom ik zelf wel in een heerlijke zwemvijver terecht.’ Dat zegt Arjan Maat, directeur van allround logistiek dienstverlener MAAT. Hij doelt daarmee op de voorbije lastige eerste maanden van de coronacrisis voor het Alblasserdamse bedrijf. Inmiddels heeft Maat de boel weer op de rit gekregen.

'Ik kan al mijn creativiteit en energie kwijt. Ik vind het spannend, maar geniet er met volle teugen van. Corona nekt ons allemaal, en het is dramatisch voor alle mensen die dierbaren zijn verloren, maar zelf voel ik me als directeur van een bedrijf als een vis in het water.'

Lees ook: Arjan Maat (MAAT): 'ICT-afdeling uitbreiden voor nog professionelere dienstverlening'

Dit artikel wordt u aangeboden door

MAAT

MAAT heeft als doelstelling om voor alle opdrachtgevers de beste oplossing te zoeken op het gebied van transport en logistiek. Dit doen wij bij voorkeur via het fourth party logistics concept (4PL). Dit betekent dat MAAT al uw transportactiviteiten en logistieke processen overneemt, regisseert en voor de volledige supply chain naar de beste oplossingen zoekt.Denk hierbij aan het overnemen van de transportplanning, opslag, beheersing van interne- en externe logistieke processen en koppeling/integratie van geautomatiseerde backoffice informatiesystemen (communicatie ICT-systeem opdrachtgever en ICT-systeem MAAT).Met 4PL ontzorgt MAAT u als opdrachtgever volledig en het concept resulteert bovendien in kostenbesparing.

Meer nieuws