Ondernemerschap

Arjan Maat (MAAT): ‘Open Dag op 12 oktober voor iedereen die geïnteresseerd is’

MAAT - Alblasserdam

Arjan Maat van MAAT was vorige maand aanwezig bij de Rotterdam Business Party in The Boathouse Kralingen. Op die avond werd ook het najaarsnummer van Friends in Business gepresenteerd. Maat staat met zijn vader in het magazine. Met een prachtige foto. ‘Op de Alblas, wij wonen allebei aan dat riviertje’, zegt hij trots.

Op 12 oktober organiseert het Alblasserdamse MAAT een Open Dag. ‘Wij zullen ons bedrijf openstellen voor iedereen die geïnteresseerd is. MAAT heeft dagelijks 85 vrachtwagens op de weg, daar kennen mensen ons van, maar wij bieden nog veel meer.’

Lees ook: 

MAAT organiseert Open Dag op 12 oktober in Alblasserdam

Dit artikel wordt u aangeboden door

MAAT

MAAT heeft als doelstelling om voor alle opdrachtgevers de beste oplossing te zoeken op het gebied van transport en logistiek. Dit doen wij bij voorkeur via het fourth party logistics concept (4PL). Dit betekent dat MAAT al uw transportactiviteiten en logistieke processen overneemt, regisseert en voor de volledige supply chain naar de beste oplossingen zoekt.Denk hierbij aan het overnemen van de transportplanning, opslag, beheersing van interne- en externe logistieke processen en koppeling/integratie van geautomatiseerde backoffice informatiesystemen (communicatie ICT-systeem opdrachtgever en ICT-systeem MAAT).Met 4PL ontzorgt MAAT u als opdrachtgever volledig en het concept resulteert bovendien in kostenbesparing.

Meer nieuws