Ondernemerschap

Arjan Maat (MAAT): ‘Trots dat wij in deze complexe en ingewikkelde tijd deze investeringen kunnen doen’

MAAT - Alblasserdam

Allround logistiek dienstverlener MAAT heeft vertrouwen in de toekomst. In de laatste weken van 2020 heeft het bedrijf uit Alblasserdam diverse transportmiddelen besteld. ‘Met het oog op de toekomst en de groeiende vraag vanuit de markt verwachten wij een nog grotere efficiëntie te behalen en onze klanten nog beter te kunnen bedienen met deze gerichte aankopen’, vertelt directeur Arjan Maat.

MAAT verwacht in de komende periode  meerdere (interne) transsportmiddelen, zoals trekkers en trailers, voor nationaal- en internationaal transport binnen te krijgen. ‘Ik ben trots dat wij in deze complexe en ingewikkelde tijd deze investeringen kunnen doen.’

‘Daarnaast staan de ontwikkelingen niet stil en staan duurzaamheid en (innovatieve) automatisering in 2021 bij ons hoog op de prioriteitenlijst,’ vervolgt Maat. Met de komst van nieuwe materialen heeft MAAT wederom een stap gezet in het verder verduurzamen van logistieke processen. 

Naast de investeringen in LED-verlichting, elektrische bestelbussen, meerdere laadpalen op diverse locaties, heeft het Alblasserdamse MAAT ook plannen om zonnepanelen op de gebouwen te plaatsen. 

Lees ook: Arjan Maat (MAAT): 'ICT-afdeling uitbreiden voor nog professionelere dienstverlening'

Dit artikel wordt u aangeboden door

MAAT

MAAT heeft als doelstelling om voor alle opdrachtgevers de beste oplossing te zoeken op het gebied van transport en logistiek. Dit doen wij bij voorkeur via het fourth party logistics concept (4PL). Dit betekent dat MAAT al uw transportactiviteiten en logistieke processen overneemt, regisseert en voor de volledige supply chain naar de beste oplossingen zoekt.Denk hierbij aan het overnemen van de transportplanning, opslag, beheersing van interne- en externe logistieke processen en koppeling/integratie van geautomatiseerde backoffice informatiesystemen (communicatie ICT-systeem opdrachtgever en ICT-systeem MAAT).Met 4PL ontzorgt MAAT u als opdrachtgever volledig en het concept resulteert bovendien in kostenbesparing.

Meer nieuws