Ondernemerschap

‘Trots op onze samenwerking met FC Dordrecht’

MAAT - Alblasserdam

MAAT Transport uit Alblasserdam sloot onlangs een vijfjarig partnership met Energiek Dordt, een initiatief van betaald voetbalclub FC Dordrecht. Directeur Arjan Maat vertelde er onlangs meer over tijdens de businesslunch bij The Slaak Rotterdam.

‘Energiek Dordt is een mooi platform,’ zegt Arjan Maat. ‘Wij zijn daar op aangehaakt, omdat we onze nieuwe divisie Maat E-Mobility daar onder de aandacht kunnen brengen. Met deze divisie verkopen, verhuren en onderhouden we licht elektrische bedrijfsvoertuigen. Daarnaast houden we bij MAAT van voetbal en komen we graag bij FC Dordrecht. Daarom zijn we partner geworden. We staan zelfs met onze naam op de wedstrijdkleding. Daar zijn we enorm trots op. Maar ik ben Feyenoorder in hart en nieren, laat daar geen misverstand over bestaan!’

Dit artikel wordt u aangeboden door

MAAT

MAAT heeft als doelstelling om voor alle opdrachtgevers de beste oplossing te zoeken op het gebied van transport en logistiek. Dit doen wij bij voorkeur via het fourth party logistics concept (4PL). Dit betekent dat MAAT al uw transportactiviteiten en logistieke processen overneemt, regisseert en voor de volledige supply chain naar de beste oplossingen zoekt.Denk hierbij aan het overnemen van de transportplanning, opslag, beheersing van interne- en externe logistieke processen en koppeling/integratie van geautomatiseerde backoffice informatiesystemen (communicatie ICT-systeem opdrachtgever en ICT-systeem MAAT).Met 4PL ontzorgt MAAT u als opdrachtgever volledig en het concept resulteert bovendien in kostenbesparing.

Meer nieuws