Ondernemerschap

Auréus en JEX: verantwoorde groei met lef!

JEX - Barendrecht

Vermogensbeheerder Auréus en JEX, software voor de arbeidsmarkt, slaan de handen ineen en organiseerden samen een informatief en boeiend netwerkevent.

Het is in Rotterdam niet te missen JEX kantoor aan de Nassaukade was het decor van een drukbezocht event over groei en lef.

CEO van JEX, Nick Hillebrand trapte af. Hij heeft zijn werkervaring opgedaan bij het Korps Mariniers en bouwde JEX in de afgelopen vier jaar uit van 0 naar >200 miljoen euro omzet. Nu richt hij zich op een beursgang. Investeerder Peter Goedvolk kan de tomeloze energie van Nick en zijn team wel waarderen en is ingestapt. “Ik ben zelf ietwat behoudender, maar de niet lullen maar poetsen mentaliteit die ik bij JEX zie, zit bij mij ook diep geworteld. Of volgens een andere bekende uitspraak: Kein geloel, fussbal spielen!”

Maurice Lemans, Senior Portfolio Manager bij Auréus, nam het gezelschap mee in de groeiende wereld van Private Markten investeringen. Maurice vertelde bevlogen hoe Auréus deze investeringen als onderdeel van de portefeuille kan aanbieden. De vermogensbeheerder staat voor maatwerkoplossingen en persoonlijke betrokkenheid. Team Auréus Rotterdam was compleet aanwezig . Unaniem bevestigen zij dat cliënten deze oplossingsgerichtheid en betrokkenheid hoog waarderen. Ook de Auréus kernwaarden: vertrouwd, verantwoord en vooruitstrevend, worden door cliënten bevestigd en maken de vermogensbeheerder daadwerkelijk onderscheidend. “Daar zijn we niet alleen heel trots op, maar dat koesteren we en bouwen we graag nóg verder uit,” vertelt Irma Slotboom, senior investment advisor.

De avond sloot af met een inspirerend verhaal van Richard Verschoor, Nederlands toptalent op de Formule 2 circuits. Vanuit zijn kantoor, gevestigd in het JEX HQ aan de Nassaukade in Rotterdam, krijgt het 23-jarige racetalent het voor elkaar om zijn kostbare race activiteiten geheel zelf gesponsord te krijgen. Ook een ondernemer dus. Gasten van JEX en Auréus konden tot slot een poging wagen om de coureur in een racesimulator te verslaan.  

Dit artikel wordt u aangeboden door

JEX

Jex.nl is een online platform voor de carrière markt waarbij JEX door technologie en data de gebruiker de volledige cyclus begeleid.

Meer nieuws