Ondernemerschap

Auto Hoogenboom blijft verbonden aan Friends in Business

Auto Hoogenboom - Rotterdam

Auto Hoogenboom blijft onderdeel van het Friends in Business-netwerk. De dealer van Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens heeft het contract met een jaar verlengd.

Gezicht van Auto Hoogenboom binnen ons netwerk is Tony Mastrantuono. ‘Voor Auto Hoogenboom was het vorig jaar zomer een logische stap om aan te sluiten bij Friends in Business, zeker gezien de mooie ervaringen die ik persoonlijk heb gehad de afgelopen jaren als Friend,’ zegt hij. ‘Ik zei toen al: Friends in Business heeft een waardevol professioneel netwerk met een verbindende en onderscheidende factor. Dat heb ik het afgelopen jaar opnieuw zo ervaren.’

Elkaar iets gunnen
Mastrantuono, die in het voorjaar van 2021 terugkeerde bij zijn oude werkgever, is een echte netwerker. ‘Nieuwe mensen ontmoeten, kijken of je iets voor elkaar kunt betekenen, daar geniet ik van. Elkaar iets gunnen is een bijzonder goed, dat moeten we koesteren. De businesslunches van Friends in Business zijn daar ideale gelegenheden voor. En ook de grotere evenementen zijn waardevol.’

Over gunnen gesproken: in het komende magazine van Friends in Business krijgt een collega van Tony de ruimte om zich te presenteren. Shamir Mohuddy, manager Auto Hoogenboom Lease, praat in ons nieuwe nummer over zijn werk én over zijn passie voor auto’s en autosport. Friends in Business nummer 133 wordt gepresenteerd tijdens de Rotterdam Business Party op maandag 17 oktober in The Boathouse Kralingen.

Lees ook: Autoschadeherstelbedrijven Auto Hoogenboom sluiten aan bij A.A.S.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Auto Hoogenboom

De Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens dealer van regio Rijnmond. Al meer dan 80 jaar is Auto Hoogenboom één en al mobiliteit en zijn we onderdeel van elke reis van onze klanten in regio Rotterdam Rijnmond. Of we daar trots op zijn? Zeker wel. We staan voor je klaar om alles te kunnen doen voor jouw Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of Volkswagen Bedrijfswagen. En dat op meerdere vestigingen in de regio.

Meer nieuws