Ondernemerschap

Axoft IT & Telecom: de cloudwerkplek en EPOS-headsets een perfecte combinatie

Axoft IT & Telecom - Rotterdam

Samenwerken valt of staat met communicatie. Hoe makkelijker u kunt communiceren met uw collega’s, hoe beter de samenwerking. Nu we steeds vaker thuiswerken, wilt u daar ook op afstand van verzekerd zijn, toch? U bereikt het met de oplossingen van EPOS. Ricardo de Rijcke van Axoft IT & Telecom vertelt hoe EPOS-oplossingen u altijd en overal optimaal in verbinding houden met uw collega’s.

Waarom goed geluid juist nu onmisbaar is
Veel organisaties hebben thuiswerken voorgoed omarmd. Dat betekent dat we steeds minder op kantoor zullen werken en daardoor minder vaak direct in contact staan met collega’s. Toch mag dat niet ten koste gaan van samenwerkingsverbanden. Ook online, bijvoorbeeld via Teams, moet u helder en gemakkelijk kunnen communiceren. EPOS biedt antwoord op deze vraag met oplossingen die zijn geoptimaliseerd voor de cloudwerkplek.

Altijd een helder verhaal met EPOS headsets 
Of u nu in Teams vergadert, belt via de cloud of op een andere manier op afstand met uw collega’s wilt communiceren; EPOS maakt het u makkelijker dan ooit. EPOS-headsets bieden onder andere de volgende voordelen voor gebruik op de cloudwerkplek:

– Productievere meetings dankzij storingsvrije audio van professionele kwaliteit.
– Kraakhelder en natuurlijk geluid op basis van AI-technologie.
– Optimale geluidservaring dankzij actieve ruisonderdrukking op drukkere plekken.
– Gebruiksgemak dankzij optionele integratie met Microsoft Teams en de virtuele spraakassistent Alexa.
– Altijd up-to-date functionaliteit via EPOS Connect.

EPOS zet de toon
Neem nu de headsets van EPOS. Hiermee maakt u effectief een einde aan slechte geluidskwaliteit en andere zaken die uw communicatie verstoren. Ervaart u geluidsoverlast? Met het optionele active noise cancelling in de ADAPT-headsets minimaliseert u dit in een handomdraai. Zo communiceert u met uw collega’s alsof zij naast u zitten, zelfs als u buiten bent. AI-technologie optimaliseert de spraak van u en uw gesprekspartner, waardoor de geluidservaring kraakhelder, natuurlijk en storingsvrij doorkomt.

De IMPACT-lijn biedt op haar beurt de juiste oplossingen voor intensief klantcontact. De actieve ruisonderdrukking van deze comfortabele headsets maakt uw klantcommunicatie efficiënt en helder, en daardoor een stuk gemakkelijker. Via bluetooth koppelt u de headsets eenvoudig aan meerdere apparaten, zodat u volop bereikbaar bent.

Koppeling met Microsoft Teams en Alexa
Diverse oplossingen uit het EPOS-portfolio bieden gebruiksvriendelijke koppelingen met Microsoft Teams; via een usb-dongle activeert u de app en kunt u direct deelnemen aan de meeting; intuïtief, handig en zonder dat u eerst allerlei audio-instellingen hoeft aan te passen. Ook is er een optionele koppeling met de virtuele spraakassistent Alexa beschikbaar. Maakt u gebruik van deze assistent, dan heeft u uw to do-lijstje altijd bij de hand, gewoon met een druk op uw headset. Samenwerken vanaf de cloudwerkplek was nog nooit zo makkelijk.

Up-to-date functionaliteiten met EPOS Connect
Net als bij uw andere IT is het verstandig om de software van uw headsets regelmatig te updaten. Sluit uw headset via de EPOS Connect-software aan op uw laptop of pc, en uw EPOS-producten worden automatisch geüpdatet. Zo waarborgt u de functionaliteit van uw headsets. U kunt daardoor zorgeloos en in de hoogste gesprekskwaliteit blijven samenwerken met uw collega’s.

Blijf in verbinding met Axoft
Neem geen genoegen meer met ondermaatse audio en kies voor kwaliteit. Axoft ondersteunt u bij het vinden van de juiste oplossing. Samen met u kijken we naar uw organisatie en verbinden daar de juiste oplossing aan. Waar u en uw collega’s ook werken, over uw communicatie hoeft u zich geen enkele zorgen te maken. Maak online een afspraak.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Axoft IT & Telecom

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten.Bezoek onze website www.axoft.nl voor meer informatie of bel ons. We zijn bereikbaar op het nummer 088-2210800.

Meer nieuws