Ondernemerschap

Axoft IT & Telecom langer verbonden aan Excelsior

Axoft IT & Telecom - Rotterdam

Axoft IT & Telecom blijft ook in het nieuwe seizoen als sponsor verbonden aan Excelsior Rotterdam. Wim Milder (directeur business development van Axoft) en Robert Zoeteweij (commercieel manager IT van Axoft) tekenden deze week een nieuw sponsorcontact.

Excelsior komt in het seizoen 2019/2020 uit in de eerste divisie na de degradatie van vorig seizoen. Op zaterdag 10 augustus opent het elftal van trainer Ricardo Moniz de competitie met een thuiswedstrijd tegen Jong FC Utrecht. 

Milder van Axoft staat in het komende magazine van Friends in Business. Op 23 september wordt het nieuwe nummer gepresenteerd tijdens de Rotterdam Business Party in The Boathouse Kralingen

Foto: Wim Milder (links) met Jean-René Meenhuis (Meenhuis Uitvaartzorg) tijdens een businesslunch van Friends in Business in Bilderberg Parkhotel Rotterdam.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Axoft IT & Telecom

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten.Bezoek onze website www.axoft.nl voor meer informatie of bel ons. We zijn bereikbaar op het nummer 088-2210800.

Meer nieuws