Ondernemerschap

Axoft IT & Telecom organiseert online Basistraining Cyber Security

Axoft IT & Telecom - Rotterdam

Axoft IT & Telecom organiseert binnenkort online de Basistraining Cyber Security. Om te kunnen ondernemen is cyber security een randvoorwaarde. Denk aan thuiswerkers, veilige verbindingen en het beschermen van bedrijfsgegevens.

‘Dagelijks zien wij voorbeelden hoe het mis kan gaan’, zegt algemeen directeur Paul Velder. ‘ Je wilt wel met cyber security aan de slag, maar wel op een verantwoorde manier. En betaalbaar. En zonder ingewikkelde toestanden. Waar moet je beginnen? Wat komt er allemaal bij kijken? En wat kost het? Om hierop antwoorden te geven, organiseren wij de Basistraining Cyber Security.’

Onderwerpen die aan bod komen tijdens de basistraining van Axoft IT & Telecom zijn: 

– Het laatste nieuws, ontwikkelingen en trends
– Wat is cyber security?
– Welke maatregelen kan je nemen?
– Praktijkvoorbeelden
– Handvatten voor verbetering 
– Inzicht in huidig en gewenst beveiligingsniveau

Na de training heb je geleerd wat cyber security inhoudt, waarom het belangrijk is, waar jouw organisatie staat en welke stappen je wilt nemen. Deze training is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met cyber security. Als directeur, eigenaar, ICT manager, beheerder of verantwoordelijke voor IT en/of Telecom.
 
Interesse?
Klik hier voor meer informatie en/of inschrijving.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Axoft IT & Telecom

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten.Bezoek onze website www.axoft.nl voor meer informatie of bel ons. We zijn bereikbaar op het nummer 088-2210800.

Meer nieuws