Ondernemerschap

Axoft IT & Telecom Strategisch Partner van KPN: ‘Trots dat samenwerking is bezegeld met hoogste partnerstatus’

Axoft IT & Telecom - Rotterdam

Axoft IT & Telecom is Strategisch Partner van KPN. ‘We zijn trots dat onze samenwerking is bezegeld met de hoogste partnerstatus. Zonder onze klanten was dit niet mogelijk geweest. Daarvoor zijn we zeer dankbaar’, zegt algemeen directeur Paul Velders.

Maar wat betekent deze partnerstatus voor klanten? 'Samen met KPN delen we de ambitie om zakelijke klanten te voorzien van de beste telecom- IT- en securityoplossingen. Dat vraagt natuurlijk om meer dan alleen mooie woorden', vertelt Velders.

KPN Strategisch Partner is de hoogste partnerstatus die KPN aan partners verleent. Daarvoor dient te worden voldaan aan het hoogste niveau van kwaliteit, service, kennis en klanttevredenheid. 'Welke IT-uitdaging u ook heeft, u kunt hem ons met een gerust hart toevertrouwen.'

Het hele verhaal op de website van partner Axoft IT & Telecom

Dit artikel wordt u aangeboden door

Axoft IT & Telecom

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten.Bezoek onze website www.axoft.nl voor meer informatie of bel ons. We zijn bereikbaar op het nummer 088-2210800.

Meer nieuws