Ondernemerschap

Axoft Online Event: kijk de kennissessie over de werkplek in 2022 online terug

Axoft IT & Telecom - Rotterdam

In december vond het Axoft Online Event plaats, de online kennissessie over IT en de werkplek anno 2022. Presentator Jan Dirk Stouten en Paul Velders (CEO Axoft) doorliepen samen de laatste trends en ontwikkelingen tijdens een veelzijdig programma met diverse gastsprekers. Het thema: alles draait om eenvoud. IT moet makkelijk en veilig zijn.

IT eenvoudig en tegelijkertijd up-to-date en veilig houden; het Axoft Online Event maakt je hierin wegwijs. Je ontdekt de laatste trends, ontwikkelingen en welke nieuwe functies en diensten geïntroduceerd gaan worden. Zo deelt Hans van der Meer, Marketing Manager bij Microsoft, zijn toekomstvisie op de werkplek en apps als Teams. Gemakkelijk overal werken?

Jean-Philipe Mustamu van Axoft vertelt hoe de Axoft Easy Cloud Werkplek hem hierin ondersteunt. Daarnaast presenteert Axoft tijdens de stream het nieuwe logo en de nieuwe huisstijl, waarvan je spoedig meer ziet.

De gehele kennissessie is nu terug te kijkenIn 45 minuten ben jij helemaal up-to-date over de laatste stand van zaken op het gebied van IT en de werkplek.

Foto: Paul Velders (l) en Wim Milder van Axoft IT & Telecom

Dit artikel wordt u aangeboden door

Axoft IT & Telecom

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten.Bezoek onze website www.axoft.nl voor meer informatie of bel ons. We zijn bereikbaar op het nummer 088-2210800.

Meer nieuws