Ondernemerschap

Barcontainers van Dutchtainer op festivals en evenementen

Dutchtainer - Barendrecht

Begin vorig jaar lanceerde Dutchtainer een uniek concept: de barcontainer. Dutchtainer tovert een scheepscontainer om tot een volledig ingerichte bar, die ingezet kan worden op festivals, bij grote sportwedstrijden en andere soorten evenementen.

Het innovatieve bedrijf blikt terug op een geslaagde start. De barcontainers waren afgelopen zomer al op de eerste evenementen te vinden. Zo werd de container bij het culturele festival ‘De Smaak van Rotterdam’ omgetoverd tot een wijnbar en konden ook wielerliefhebbers een drankje halen bij een barcontainer, tijdens de jaarlijkse Ronde van Barendrecht.

Dutchtainer barcontainer

‘We beginnen altijd met een standaardmodel en vanuit daar kan de klant zijn wensen met ons delen. Zo kunnen we niet alleen schuiven met de koelingen of het aantal aangesloten biertappen, maar ook meedenken in het doorvoeren van de huisstijl van het evenement of de catering aan de hand van bestickering’, legt Isabelle Schrage uit. Op dit moment verhuurt Dutchtainer twee verschillende barcontainers. Het is ook mogelijk om een barcontainer te kopen; in dat geval kunnen ze nog meer op maat gemaakt worden.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Dutchtainer

Dutchtainer is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in de verhuur- en verkoop van verscheidene type containers. Alle varianten zijn zowel gebruikt als nieuw te leveren. Daarnaast bieden wij maatwerk in de vorm van container modificaties.

Meer nieuws