Ondernemerschap

De Best Case Scenarios van BASE Advocaten, nu in een nieuw jasje

BASE Advocaten - Rotterdam

Beste cliënten, relaties en vrienden,

Bij BASE houden we van goede verhalen. Sterker nog: sinds dag één hebben we de ambitie om altijd voor het beste verhaal te gaan. Afgelopen jaar startten we een nieuw hoofdstuk in het nieuwe kantoor aan de Boompjes. Vol nieuwe collega’s, nieuwe cliënten en nieuwe energie. En onze housewarming was er één die we niet snel zullen vergeten!

Tussen al dat nieuws grepen we ook de kans om onszelf weer eens onder de loep te nemen. We zullen je de filosofische details besparen, maar concludeerden dat de optelsom van alle verhalen BASE maakt tot een uniek advocatenkantoor. Het zijn de best case scenarios die het beste in ons naar boven brengen en waarvan iedereen de vruchten plukt.

Die drie woorden hebben we voortaan ook vastgeklonken aan onze naam en identiteit. Zodat iedereen BASE herkent als het kantoor waar de beste verhalen vandaan komen. Of het nu gaat om talentontwikkeling, aansprekende cases, duurzame cliëntrelaties, werkgeluk van collega’s, betrokkenheid bij de samenleving of liefde voor het vak.

Wil je weten hoe onze best case scenarios er in de praktijk uitzien? Dat komt goed uit: we hebben net een nieuwe website gelanceerd.Die staat vol met van alles waarvan wij denken dat jij het wil weten.

Bezoek BASE online
We hopen je snel weer te zien in ons prachtige pand aan de Maas !

Dit artikel wordt u aangeboden door

BASE Advocaten

Uw probleem oplossen, zodat u verder kunt met ondernemen. Daar gaat het om. Het is ons vak en onze passie om een zakelijk of arbeidsrechtelijk geschil beheersbaar te maken en op te lossen. Soms kan dat door als advocaat onzichtbaar te blijven en achter de schermen een zo optimaal mogelijk dossier te vormen voor en met u. Een andere keer vraagt een zaak om een aanpak voor de schermen. Diplomatiek waar het kan en agressief waar het moet. En soms is keihard procederen onvermijdelijk. Omdat de grenzen zijn bereikt, omdat een wederpartij niet bereid blijkt tot een constructieve oplossing, of omdat het voor uw reputatie in de markt van belang kan zijn om een streep te trekken.

Meer nieuws