Ondernemerschap

BASE Advocaten viert derde lustrum in Barcelona

BASE Advocaten - Rotterdam

BASE Advocaten gaat op reis. Om het derde lustrum te vieren gaan de medewerkers van het advocatenkantoor komende donderdag naar Barcelona. Dat maakte het bedrijf deze week bekend in onderstaand filmpje.

Ruben van Eijck van BASE Advocaten was in september nog aanwezig bij een businesslunch van Friends in Business in Kaat Mossel. Hij is al bijna 25 jaar advocaat. ‘Het leuke van mijn werk is de diversiteit. Ik heb met zoveel verschillende soorten mensen en de meest uiteenlopende bedrijven te maken.’

Dit artikel wordt u aangeboden door

BASE Advocaten

Uw probleem oplossen, zodat u verder kunt met ondernemen. Daar gaat het om. Het is ons vak en onze passie om een zakelijk of arbeidsrechtelijk geschil beheersbaar te maken en op te lossen. Soms kan dat door als advocaat onzichtbaar te blijven en achter de schermen een zo optimaal mogelijk dossier te vormen voor en met u. Een andere keer vraagt een zaak om een aanpak voor de schermen. Diplomatiek waar het kan en agressief waar het moet. En soms is keihard procederen onvermijdelijk. Omdat de grenzen zijn bereikt, omdat een wederpartij niet bereid blijkt tot een constructieve oplossing, of omdat het voor uw reputatie in de markt van belang kan zijn om een streep te trekken.

Meer nieuws