Ondernemerschap

BeGlobal druk in de weer voor EK Beachvolleybal

BeGlobal - Waddinxveen

BeGlobal is momenteel druk bezig met het vervaardigen van ‘custom made’ Product Media voor het EK Beachvolleybal 2018. Dat evenement wordt van 15 tot en met 22 juli georganiseerd in Nederland, in net als in 2015 vier indrukwekkende speelsteden: Rotterdam, Den Haag, Apeldoorn en Utrecht.

In Rotterdam zullen de wedstrijden weer gespeeld worden op het terrein van de SS Rotterdam, in Apeldoorn op het marktplein, in Utrecht midden op de Neude en in Den Haag worden partijen afgewerkt op Sportcampus Zuiderpark.
 
Er nemen deze zomer 64 topteams deel aan dit EK Beachvolleybal, waaronder de Nederlandse kanshebbers Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen. Acht dagen lang zullen de vier speelsteden in het teken staan van dit EK, aangezien de NeVoBo (volleybalbond) het evenement groots aanpakt. BeGlobal helpt NeVoBo daarbij. Het team van studiomedewerkers is al een tijdje druk bezig met het ontwerpen van de Product Media voor dit topsportevenement.
 
Topsport en Fun zullen hand in hand gaan tijdens dit evenement. De Product Media zullen in het teken staan van enerzijds het genereren van aandacht voor het evenement, anderzijds van topsport en Fun.

 

Dit artikel wordt u aangeboden door

BeGlobal

Onze producten worden gebruikt met een doel, om een bepaald resultaat te bereiken. We beoordelen product media als onderdeel van de totale marketingmix van onze klanten. Met als uiteindelijk doel hun merken te versterken.’

Meer nieuws