Ondernemerschap

BeGlobal weer naar Hong Kong Gifts & Premium Fair

BeGlobal - Waddinxveen

BeGlobal Product Media reist eind deze maand weer af naar Hong Kong. Daar wordt ieder jaar de Hong Kong Gifts & Premium Fair georganiseerd. Dit is de grootste beurs voor relatiegeschenken ter wereld.

Op LinkedIn doet BeGlobal een oproep: Ben jij naar iets specifieks op zoek? Laat het ons nog weten, want dan gaan wij voor jou zoeken. #buildingbrands

De Hong Kong Gifts & Premium Fair vindt plaats van 27 tot en met 30 april in het Hong Kong Convention and Exhibition Centre. 

BeGlobal is een bedrijf is in promotionele producten, maar zelf hebben zij het liever over Product Media. BeGlobal adviseert klanten over de hoe zij het beste onze producten kunnen inzetten om hun merken te versterken. Het bedrijf beschikt over een team van echte product specialisten en creatieve studio medewerkers. Zij zijn onderdeel van de IPPAG groep en dus aanwezig in 31 landen met meer dan 2.300 medewerkers.

Dit artikel wordt u aangeboden door

BeGlobal

Onze producten worden gebruikt met een doel, om een bepaald resultaat te bereiken. We beoordelen product media als onderdeel van de totale marketingmix van onze klanten. Met als uiteindelijk doel hun merken te versterken.’

Meer nieuws