Ondernemerschap

‘Bekijk transfermarkt met andere ogen dan doorsnee-supporter’

Van der Ent Top Movers - Spijkenisse

In januari verschijnt het nieuwe Friends in Business-magazine. Op de cover van de vorige editie prijkten de drie laatste burgemeesters van Rotterdam: Bram Peper, Ivo Opstelten en Ahmed Aboutaleb. Ook in het nieuwe nummer begin volgend jaar weer veel prachtige verhalen.

Zo spraken Jan Dirk Stouten (hoofdredacteur) en Frank Vijg (eindredacteur) uitgebreid met drie voormalig voorzitters van de Kamer van Koophandel Rotterdam, Joop van Caldenborgh, Frans Lavooij en Jos van der Vegt.

Redacteur Nienke Landré ging in Spijkenisse op bezoek bij Christiaan van der Ent, directeur van de Van der Ent Group, al meer dan 85 jaar gespecialiseerd in nationale en internationale verhuizingen. Christiaan is een voetballiefhebber. De klantenkring van de Van der Ent Group telt ook veel bekende voetballers. ‘Na weer een transfer mogen wij hen vaak wereldwijd verhuizen. Je snapt dat ik de transfermarkt met andere ogen bekijk dan de doorsnee-supporter!'

In januari staat het hele verhaal in het nieuwe Friends in Business-magazine. 

Klik hier om een kijkje te nemen op de website van de Van der Ent Group. 

 

Dit artikel wordt u aangeboden door

Van der Ent Top Movers

Als u gaat verhuizen, dan breekt er een hectische periode aan. Er komt veel regelwerk op u af, en naast de verhuizing gaat uw gewone leven ook nog door. Misschien wordt u al een beetje zenuwachtig van het idee. Dan is er goed nieuws, want gelukkig kan verhuizen in plaats van hectisch ook leuk zijn. Met een goede planning, de juiste hulpmiddelen, voldoende hulp en een beetje flexibele instelling komt u een heel eind.

Meer nieuws