Ondernemerschap

Beleef de 41ste Marathon Rotterdam vanuit Hilton Rotterdam

Hilton Rotterdam - Rotterdam

Doe jij mee aan de 41ste editie van de NN Marathon Rotterdam? Hilton Rotterdam biedt dit jaar de mogelijkheid om gebruik te maken van een Junior Suite of Executive Suite om je na de marathon op te frissen. 

Freshen up met je team

‘Maak gebruik van onze Junior Suite of Executive Suite om je na de marathon op te frissen. Deze kamers zijn beschikbaar van 09:00 tot 18:00 uur voor groepen van van 6 tot 10 gasten, inclusief 1 grote handdoek en 1 kleine handdoek per persoon.’ Direct reserveren? Neem contact op: RTMHI_Reservations@hilton.com

Fuel up bij JAQ

Wil jij liever naderhand met je vrienden, familie of collega’s nagenieten van je overwinning? Restaurant JAQ staat voor jullie klaar met borrelplanken en verkoelende drankjes. JAQ is ingericht met velvet, een beetje bling & streetart. Geniet van een all-day dining concept, waarbij je ieder gerecht op elk moment van de dag kan kiezen. Alles is zo gemaakt dat je een tafel vol lekkers hebt om met elkaar te delen. 

Zonnetje in huis

Schijnt het zonnetje die dag? Het zonnige terras midden in de stad is de perfecte locatie om vanaf een afstandje mee te genieten van de marathon. ‘De marathon zien wij echt als een onderdeel van onze historie. Wij kunnen ons nog goed herinneren dat de eerste editie in Rotterdam plaatsvond in 1981.’

‘Nu, 41 jaar later, kunnen wij met trots zeggen dat we nog steeds een belangrijk aandeel leveren aan dit evenement. Ieder jaar ontvangen wij met veel plezier onze gasten die deelnemen aan de marathon of getuige willen zijn van deze unieke gebeurtenis. Ook dit jaar kijken wij er naar uit om er gezamenlijk een onvergetelijk weekend van te maken’.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Meer nieuws