Ondernemerschap

Ben jij authentiek, nieuwsgierig en durf jij op te vallen

WTW - Rotterdam

Ontdek Willis Towers Watson!

WTW biedt op data gebaseerde, inzicht gedreven oplossingen op het gebied van mensen, risico en kapitaal die je organisatie veerkrachtiger maken, je medewerkers motiveren en prestaties verbeteren.

WTW Nederland heeft een uitermate succesvol jaar achter de rug en ook in 2024 gaan zij groeien. Om hun groeiplannen te faciliteren wordt het team wederom uitgebreid met nieuwe energieke en ervaren collega’s en met jonge talenten die binnen WTW een mooie rol vervullen.

Marc de Nooij, Claudia de Koning, Michiel van Klingeren, Charlotte van Dorp, en Ferdi Balte zijn persoonlijkheden die bij WTW passen. Authentic, curious & bold!

Heb jij ook zin in een nieuw avontuur? Ben je ondernemend? Wil je door ontwikkelen of expertise delen? Ben je een teamspeler met humor? Heb je gezond verstand, goede energie en een “get it done” mentaliteit? Wil je vooruit, meegroeien en werken in een organisatie waar jij belangrijk bent? Kijk dan eens naar de vacatures via https://careers.wtwco.com/job-search-results/?primary_country=NL.

Mocht er een vacature bij zitten die past bij jouw ambities en plannen voor dit jaar neem dan contact met op! Stuur een LinkedIn bericht naar Stefan Weda, Richard van de Wege of Stef Bank. Zij leren jou graag persoonlijk kennen!

En ben jij geïnteresseerd wat WTW kan betekenen op het gebied van risicomanagement en verzekeringen (lagere kosten, betere voorwaarden en klantgerichte dienstverlening) dan hoort WTW dat graag ook.

Dit artikel wordt u aangeboden door

WTW

Uw risicomanagement en verzekeringen uitstekend geregeld door WTW

Meer nieuws