Ondernemerschap

Bestworkplaces: ‘Medewerkers Daikin trots op merk’

Daikin Nederland - Capelle aan den IJssel

Daikin is opgenomen in de lijst voor Best Workplaces: Multinationals 2018. Daikin scoort het beste op ‘het gezamenlijk vieren van speciale gelegenheden en mijlpalen’, ‘samen met medewerkers bijdragen aan de maatschappij’ en een ‘persoonlijk en warm welkom voor nieuwkomers.’

Verder staat Daikin voor absolute geloofwaardigheid, ondernemend management en harmonieuze persoonlijke relaties. De medewerkers van Daikin zijn enorm trots op het merk waaraan zij meewerken. Ook de manier waarop de organisatie ruimte biedt voor het nemen van eigen initiatieven en de open sfeer op de werkvloer worden als positieve zaken beschouwd, staat op bestworkplaces.nl. 

Daikin Nederland is een dochteronderneming van Daikin Europe N.V. en is wereldwijd toonaangevend in de markt voor klimaatsystemen en marktleider in Nederland. Dit doen zij vanuit onze kernwaarden: professionaliteit, gedrevenheid, betrouwbaarheid en verbondenheid. Het kantoor is gevestigd in Capelle aan den IJssel. Naast de producten voor de airconditioningmarkt, richt Daikin zich ook op de marktsegmenten voor verwarmingssystemen, koudwatermachines en koel- en vriestechniek. Hiermee leveren zij klimaatoplossingen voor de residentiële, commerciële en industriële markt.

Klik hier voor het hele verhaal over de vermelding van Daikin op bestworkplaces.nl. 

Dit artikel wordt u aangeboden door

Daikin Nederland

Daikin zet zich als bevlogen marktleider in voor een steeds beter binnen- én buitenklimaat.

Meer nieuws