Ondernemerschap

Bilderberg Parkhotel Rotterdam en Rotterdam Topsport verlengen samenwerking

Rotterdam Topsport - Rotterdam

Het Bilderberg Parkhotel Rotterdam heeft de samenwerking met Rotterdam Topsport als supporter weer met een jaar verlengd. ‘Al jaren zijn wij met grote tevredenheid partner van Rotterdam Topsport’, zegt Erik de Wit, general manager van Bilderberg Parkhotel Rotterdam.

In oktober was Friends in Business met een aantal partners nog te gast in dit mooie hotel in hartje Rotterdam voor een businesslunch. Wij spraken toen ook met Erik de Wit en zijn collega Robbert Vlak. ‘Het is fijn om deze gasten in huis te hebben en te laten zien waar wij goed in zijn.’

Lees ook: Bilderberg Parkhotel Rotterdam: genieten van heerlijke gerechten en mooi glas wijn

Rotterdam Topsport richt zich op het verwerven en organiseren van topsportevenementen, het faciliteren van TeamNL topsportprogramma’s, het ondersteunen van topsportverenigingen en talentcentra en is betrokken bij plannen voor het realiseren van topsportaccommodaties. Directeur van Rotterdam Topsport is Peter Blangé.

De oud-volleyballer stond in 2019 nog op de cover van ons bladmagazine, niet lang na zijn aanstelling als directeur van Rotterdam Topsport.

Lees ook: Peter Blangé thuis in Rotterdam

Foto: Rotterdam Topsport (met Erik de Wit en Peter Blangé)

Dit artikel wordt u aangeboden door

Rotterdam Topsport

Goed georganiseerde evenementen en Rotterdamse topsportprestaties versterken het gevoel van trots van Rotterdammers op hun stad. Ze maken de stad aantrekkelijker voor bezoekers, bedrijven en nieuwe bewoners. Tijdens zulke sportevenementen gaan beelden van de stad en van ‘onze’ topsporters de wereld over. Ze zetten de stad letterlijk in de spotlights. Sportevenementen brengen bovendien grote aantallen Rotterdammers op de been en trekken een internationaal publiek naar de stad. De sport draagt zo bij aan de levendigheid en aan de economische winst.

Meer nieuws