Ondernemerschap

Blog Axoft IT & Telecom: wat zijn uw IT-voornemens voor 2021?

Axoft IT & Telecom - Rotterdam

Bij een nieuw jaar horen goede voornemens. Januari is de maand bij uitstek om met een frisse blik vooruit te kijken en doelen te stellen voor uw bedrijf, ook op IT-vlak. Maar waar moet u beginnen om in 2021 die positieve verandering in te zetten? Ricardo de Rijcke van partner Axoft IT & Telecom somt op welke goede IT-voornemens niet mogen ontbreken en hoe Axoft u helpt om ze waar te maken.

1. Betere klanttevredenheid bereiken
U bent altijd op zoek naar manieren om uw klanten nóg tevredener te maken. Natuurlijk is de kwaliteit van uw service hierin leidend, maar heeft u ook weleens nagedacht over uw bereikbaarheid? Snel de juiste persoon aan de lijn krijgen zorgt voor een professionele indruk en een extra tevreden klant. Met hosted telefonie van Axoft heeft u dit zelf in de hand – uw medewerkers zijn altijd bereikbaar op één vast nummer en er zijn talloze instellingen om uw telefonie precies aan te laten sluiten bij uw werkzaamheden. Zo verloopt contact voor uw medewerkers én uw klanten efficiënter en soepeler.

2. Meer flexibiliteit voor werknemers
De cloudwerkplek blijft ook in 2021 een fantastische uitkomst voor bedrijven. Deze zorgt voor betere productiviteit en grote kosten- en beheervoordelen. Door de gebruiksvriendelijke oplossingen die Axoft biedt kunnen uw collega’s moeiteloos aan het werk. Het is echter ook goed voor de tevredenheid van uw medewerkers. Zij kunnen werken op hun eigen manier, waar en wanneer ze ook willen. Dit bevordert werkplezier en scheelt een hoop stress. Zo zet u voor uw collega’s een stap in de richting van een betere privé-werkbalans, en dat is positief voor iedereen.

3. Meer tijd voor kernactiviteiten, minder voor beheer en administratie
Heeft u het gevoel dat u door alle administratie- en beheerwerkzaamheden geen tijd heeft voor innovatie en andere kernactiviteiten? Overweeg om (een deel van) het werk uit te besteden aan Axoft. Wij regelen het op technisch vlak en zorgen ervoor dat er ervaren en betrouwbaar personeel klaarstaat als u hulp nodig heeft. Bovendien heeft u zelf geen hardware meer nodig. Dit scheelt u tijd, geld én zorgen. En minder zorgen kunnen we allemaal gebruiken in 2021.

4. Bedrijfs- en klantgegevens optimaal beveiligen
Het belangrijkste voornemen op deze lijst klinkt erg vanzelfsprekend. Maar let op: uw bedrijfs- en klantdata is wellicht minder veilig dan u denkt. Cybercriminelen vinden constant nieuwe manieren om data van u en uw klanten buit te maken. Het kost tijd, goede software en expertise om dit te voorkomen. Bij Axoft hebben we dit voor u al in huis. Tegen een voordelig tarief nemen we uw zorgen weg met een securityoplossing die precies bij uw bedrijf past. Zo bent u ongewenste indringers altijd een stap voor.

Welke IT-voornemens heeft ú dit jaar?
Wilt u in 2021 al uw IT-doelen behalen? Axoft helpt u bij het behalen van uw IT-voornemens. Lees hier ook nog de belangrijkste informatie over de ICT trends van 2021. Als full-service IT- en telecompartner gaan wij graag met u in gesprek. Wij geven advies over mogelijke verbeteringen en voeren die uit met onze betrouwbare professionals. Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen? Maak dan snel een afspraak.

Ricardo de Rijcke (Commercieel Manager)

Dit artikel wordt u aangeboden door

Axoft IT & Telecom

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten.Bezoek onze website www.axoft.nl voor meer informatie of bel ons. We zijn bereikbaar op het nummer 088-2210800.

Meer nieuws