Ondernemerschap

Blog BeGlobal: wie geeft, zal ontvangen

BeGlobal - Waddinxveen

‘Wie geschenken uitdeelt, opent deuren voor zichzelf, hij verschaft zich toegang tot de machtigen.’
Het bovenstaande citaat is afkomstig uit het bekendste boek ter wereld: De Bijbel.

Het bewijst ons dat mensen in de tweede eeuw voor Christus hetzelfde in elkaar zaten als wij in onze huidige tijd. Allemaal vinden we het belangrijk om gewaardeerd te worden. Denk maar aan de laatste keer dat u mooie kaart, een oprecht compliment of een onverwachts cadeau van iemand ontving. Het zijn de kleine vreugdvolle momentjes, die ons leven kleur geven en waaraan we soms nog maanden later terugdenken.

Vaak voelen wij ons zelfs verplicht om iets terug te geven aan de personen, die voor dit mooie moment hebben gezorgd. Er ontstaat een sociale verplichting om de gift op een zeker moment terug te betalen met een tegengift. 

Wederkerigheid in het zakenleven
Niet alleen in uw persoonlijke omgeving speelt het principe van wederkerigheid een belangrijk rol. Voor bedrijven is het net zo belangrijk om aan werknemers, klanten en relaties te laten blijken dat zij gewaardeerd worden. Dit kleine gebaar kan ervoor zorgen dat uw werknemers langer voor u willen werken; dat uw huidige klanten in de toekomst opnieuw bij uw bedrijf kopen of dat andere bedrijven eerder geneigd zijn om zaken met u te doen. 
 
Helaas vergeten sommige bedrijven echter geregeld om hun vaste klanten, werknemers of zakenpartners te bedanken voor een prettige samenwerking. Zij zijn heel het jaar druk bezig met vergaderen, nieuwe producten ontwerpen en het klantenbestand uitbreiden, waardoor tijd ontbreekt om relatiegeschenken op te sturen.
 
Gelukkig voor hen, zijn wij van BeGlobal er om te helpen! Wij zijn dé specialist op het gebied van relatiegeschenken. BeGlobal helpt u graag om uw werknemers, relaties of klanten in het zonnetje te zetten. In ons assortiment vindt u een groot scala aan relatiegeschenken waarmee u uw waardering voor hen kunt laten blijken. Hierbij kunt u denken aan chique portemonnees, warme badjassen en heerlijke wijnpakketten.  

Ga nu naar www.beglobal.nl en bekijk welke relatiegeschenken het beste bij uw bedrijf passen.  BeGlobal: een klein gebaar voor een groot geluk.
 

 

Dit artikel wordt u aangeboden door

BeGlobal

Onze producten worden gebruikt met een doel, om een bepaald resultaat te bereiken. We beoordelen product media als onderdeel van de totale marketingmix van onze klanten. Met als uiteindelijk doel hun merken te versterken.’

Meer nieuws