Ondernemerschap

Blog Huib Boissevain: Annexum over gevolgen corona (21/3)

21-03-20

De situatie rondom het coronacrisis in Nederland ontwikkelt zich verder en nu al wordt duidelijk zichtbaar welke impact het heeft op ieder van ons.

Wij staan in nauw contact met onze huurders en vragen hoe het met ze gaat. Op dit moment zien wij in de meeste fondsen nog geen onoverkomelijke problemen. Er is wel een toenemend aantal huurders dat uitstel van huurbetaling heeft aangevraagd. Het betreft hier vooral onze huurders in de retail en kantoren.

We denken actief mee met deze ondernemers. Uitstel van huurbetaling wordt over het algemeen in goed overleg gerealiseerd. Ook praten we met huurders over de noodmaatregelen die het kabinet ter beschikking stelt. Wij bekijken per huurder wat nodig is in deze situatie.

Omdat we niet weten hoe lang deze crisis zal duren, is het nog te vroeg om uiteindelijke gevolgen in te schatten. Wel is het denkbaar dat de ontwikkelingen invloed zullen hebben op rendement- en dividenduitkeringen.

Wij blijven u actief op de hoogte houden over de ontwikkelingen en de impact van corona op vastgoed. De komende tijd plaatsen wij dagelijks samenvattingen van het belangrijkste nieuws op onze website en social media.

Ik begrijp het als u vragen heeft. Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder. We zijn bereikbaar op 020 – 572 01 01 via info@annexum.nl.

Over Annexum: 

Annexum bestaat sinds 2000 en biedt de particuliere belegger mogelijkheden om te beleggen in vastgoed. Annexum structureert, acquireert en beheert diverse vastgoedbeleggingsobjecten, al 20 jaar. Supermarktvastgoed, woningvastgoed, kantorenvastgoed, met 25 beleggingsfondsen vindt u bij Annexum vastgoed dat past bij uw beleggingsvoorkeur en bij uw vermogen.

Meer nieuws