Ondernemerschap

Blog Huib Boissevain: Annexum over gevolgen corona

19-03-20

De onrust die er op dit moment in de wereld is, heeft op ieder van ons een enorme impact. Wat betekent dit voor beleggen in vastgoed bij Annexum? Ondanks het feit dat de impact op de lange termijn erg afhankelijk zal zijn van hoe de situatie zich de komende weken en/of maanden ontwikkelt, houden we u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de acties die we bij Annexum ondernemen in deze uitdagende tijden. En dat zullen we de komende tijd vaker doen.

Professioneel vastgoedbeheer
Verschillende crises in het twintig jarige bestaan van Annexum hebben ons geleerd om altijd rekening te houden met slechtere marktomstandigheden. Ondanks dat wij deze situatie uiteraard ook nooit hadden kunnen voorspellen, helpt onze ervaring in deze mindere tijden. Onze belangrijkste taak op dit moment is dat we volledig op de hoogte zijn van wat er zich afspeelt in de verschillende segmenten waarin wij actief zijn. Dat betekent dat wij dagelijks contact hebben met huurders van woningen, de grote retailers die onze supermarkten huren, makelaars en andere marktpartijen om het sentiment te polsen. Dat mag u ook verwachten van ons als vastgoedbeheerder.

Impact op beleggen
Op dit moment zien wij in nog geen enkele sector verontrustende ontwikkelingen die op korte termijn van invloed zijn. In het supermarktvastgoed, zorgvastgoed en woningen zien we zelfs positieve trends hoe tegenstrijdig dat in deze tijd ook mag klinken. Voor onze fondsen in kantoren en winkels hebben we extra aandacht op dit moment en houden we onze klanten op de hoogte van de ontwikkelingen.

Wat kan Annexum voor u betekenen?
Uiteraard volgt Annexum ook het advies van het RIVM op om zoveel mogelijk thuis te werken om het coronavirus zo snel mogelijk in te dammen. Dat betekent dat ons kantoor gesloten is tot en met 3 april. Vanzelfsprekend zorgen we voor goede bereikbaarheid en zijn onze relatiemanagers telefonisch of via e- mail te bereiken.

Wij begrijpen het als u vragen heeft. Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder. We zijn bereikbaar op 020 – 572 01 01 via info@annexum.nl.

Huib Boissevain (CEO van Annexum)

Meer nieuws