Ondernemerschap

B.made: ‘Trots op live-uitzendingen van Recht uit Rotterdam’

B.made - Rotterdam

B.made blikt trots terug op de afgelopen weken, waarin het Rotterdamse bedrijf een groot aantal live-uitzendingen heeft mogelijk gemaakt voor Recht uit Rotterdam.

'In onze eigen studio gingen Jan Dirk Stouten en Frank Vijg tijdens de RUR Lunchbreak in gesprek met bekende Rotterdamse gasten en ondernemers over verschillende actualiteiten, de gevolgen van de coronacrisis en persoonlijke verhalen.'

De uitzendingen, die eind april van start zijn gegaan, zijn te zien op de website van Recht uit Rotterdam (rur.nl). Vier weken lang was de RUR Lunchbreak vijf dagen per week te zien. Vanwege het grote succes gaat de RUR Lunchbreak door, twee keer per week, op dinsdag en donderdag. 

In de eerste weken waren onder meer Leontien Zijlaard-van Moorsel, Casper van Eijck, Michel Perridon, Mario Been, Herman Hell en Peter Blangé te gast. Klik hier om naar de uitzendingen te gaan. 

Dit artikel wordt u aangeboden door

B.made

B.made is een full-service digital marketing agency die organisaties nog beter ondersteunt bij het implementeren en realiseren van al hun digitale marketing- en mediadoelstellingen. B.made doet dit door middel van context marketing: Het leveren van de juiste boodschap, aan de juiste persoon, via het juiste kanaal, op het juiste moment met de juiste emotie.

Meer nieuws