Ondernemerschap

Boelaars & Lambert wordt Schouten Zekerheid

Schouten Zekerheid - Capelle aan den IJssel

In 2016 heeft Schouten Zekerheid Boelaars & Lambert overgenomen. De afgelopen vijf jaar hebben ze de processen en werkwijzen zoveel mogelijk geïntegreerd, zonder af te doen aan de service naar relaties en samenwerkingspartners.

‘Intern werken wij al jaren als één team, alleen naar buiten toe wordt het label Boelaars & Lambert nog gevoerd. De komende periode gaan we samen verder onder de naam Schouten Zekerheid. Dit doen we met dezelfde medewerkers, dezelfde producten en dezelfde service: alleen het ‘jasje’ van Boelaars & Lambert wordt anders.’

Alle relaties en partners nemen zij mee in wijzigingen in de organisatie en zijn daarom vroegtijdig geïnformeerd. De komende periode worden intern alle processen en trajecten overgezet zodat er uiterlijk 1 maart 2022 niet meer gecommuniceerd wordt vanuit het merk Boelaars & Lambert.

‘Natuurlijk verdwijnt met het uitfaseren van de merknaam niet ons specialisme op het gebied van verzekeringen in de transport- en logistiekbranche: deze kennis is gewaarborgd in onze medewerkers, die onze relaties en partners graag van dienst blijven.’

Dit artikel wordt u aangeboden door

Schouten Zekerheid

Schouten Zekerheid is makelaar in verzekeringen voor bedrijven, instellingen en branche- en beroepsorganisaties. Klanten ervaren onze werkwijze als onderscheidend door deskundigheid, onafhankelijkheid en daadkracht. Binnen de organisatie is jarenlange kennis en ervaring aanwezig op het gebied van verzekerbare risico’s, zoals aansprakelijkheid, transport, brand, aan- en verbouw en debiteuren.

Meer nieuws