Ondernemerschap

Boer & Croon: Meer dan 50 jaar ervaring in Interim Management

14-07-23

Boer & Croon, een toonaangevend interim management bureau, viert een indrukwekkende mijlpaal: meer dan 50 jaar ervaring in de branche. In deze halve eeuw heeft het bureau zich onderscheiden door zijn expertise in het realiseren en optimaliseren van veranderingen in diverse organisaties.

Een interim manager van Boer & Croon vergroot de slagvaardigheid van de organisatie direct aanzienlijk. Of het nu gaat om het bereiken van strategische doelen, het oplossen van crises, het managen van een groot verandertraject, een fusie rond krijgen of tijdelijk het fort versterken, Boer & Croon biedt passende oplossingen en de optimale combinatie van kennis, niveau en karakter.

Boer & Croon betrekt mensen bij verandering en is toegewijd als geen ander. Sinds 1973 voeren ze opdrachten uit op het hoogste niveau bij organisaties in alle mogelijke sectoren. Hun interim-managers zijn inhoudelijke zwaargewichten en sociale inspirators met minstens tien jaar ervaring in een eindverantwoordelijke positie.

Het bureau heeft een intensieve relatie met Nederlands beste topmanagers, die allemaal inzetbaar zijn als CEO, CFO, COO, CCO en CHRO; in besturen en directies; of in de rol van programmamanager of procesmanager in complexe trajecten.

Rijke geschiedenis

Na meer dan 50 jaar in de branche is Boer & Croon nog steeds vastbesloten om zijn diensten aan te bieden en te blijven groeien. Met een rijke geschiedenis en een bewezen track record, kijken ze vol vertrouwen uit naar de komende 50 jaar.

Meer nieuws