Ondernemerschap

Boers Crew Services lanceert nieuwe ‘Werken bij’ website

Boers Crew Services B.V. - Rotterdam

Boers Crew Services heeft deze week vol trots de nieuwe ‘Werken bij’ website gelanceerd. ‘Na maanden lang bouwen, werken en veranderen is het dan eindelijk zo ver, we zijn live!’ zegt Iris Smit, verantwoordelijk voor sales en marketing.

Boers Crew Services is de grootste en meest ervaren crew change specialist van Nederland en neemt alle mogelijke processen rondom scheepsbemanning uit handen. Dit gaat van inreisvisa tot PCR-testen, medische diensten, hotelboekingen en taxidiensten. ‘We worden steeds groter, zoeken steeds meer collega’s en hebben de stap gemaakt naar het inzetten van Employer Branding. Daar is deze site een onderdeel van. We hoeven niemand te vertellen dat het vinden van personeel erg lastig kan zijn,’ aldus Iris.

Neem een kijkje
Het doel van de website is om te laten zien wat voor werkgever Boers is. Iris: ‘We vertellen wie we zijn, wat we doen en collega’s vertellen over Boers als werkgever. Mensen kunnen meteen solliciteren en zien overzichtelijk hoe ons sollicitatieproces eruit ziet. Uiteraard nodigen we iedereen uit om een kijkje te nemen op werkenbijboers.nl en bij interesse te solliciteren op een van onze openstaande vacatures!’

Boers brengt de nieuwe website op verschillende plekken onder de aandacht. Online, maar ook fysiek. Bijvoorbeeld op de padelbaan van LTC Rhoon, die door Boers gesponsord wordt.

Lees ook: Iris Smit (Boers Crew Services): ‘Tijdens MTB Marine Europe onze naamsbekendheid vergroot’

Dit artikel wordt u aangeboden door

Boers Crew Services B.V.

Your crew, our people!

Meer nieuws