Ondernemerschap

Broer en zus bij FlexxGroup: ‘Onze kinderen groeien samen op, ze hebben een speciale band met elkaar’

FlexxGroup B.V. - Rotterdam

‘We zijn elkaar vroeger thuis echt wel in de haren gevlogen. Ik heb weleens een bord spaghetti naar m’n hoofd gekregen’, lacht Roland van Pelt, commercieel directeur van FlexxGroup, over de relatie met zijn zus Romy. Hij staat samen met haar in het komende magazine van Friends in Business.

Romy werkt als businessunit-manager voor het bedrijfsonderdeel Flexx Talent Uitzendbureau. In april 2019 kwam zij voor haar broer werken. Roland en Romy hebben een bijzondere band, al was dat vroeger thuis soms wel anders. ‘Romy laat niet over zich heen lopen en ik kon een ontzettende pestkop zijn. Zij kon me als geen ander op m’n plek zetten. Maar wij hebben op jonge leeftijd de scheiding van onze ouders meegemaakt. Romy bleef bij mijn moeder, ik bij mijn vader. We zorgden voor onze ouders, hadden het gevoel dat we er voor hén moesten zijn. Ik was zestien, Romy dertien. Sindsdien hebben we nooit meer van die broer-zus-ruzies gehad. We zijn jong volwassen geworden’, zegt Roland.

Kinderen

Romy: ‘Het heeft ons dichter bij elkaar gebracht. We gingen al jong op een evenwichtige en respectvolle manier met elkaar om. En we zijn altijd open en eerlijk naar elkaar geweest. Wat onze band verder heeft verdiept, heeft met de kinderen te maken. Tijdens een etentje vertelde Rolands vriendin dat ze in verwachting was. Van een tweeling. Een maand later bleek ik, onverwacht, ook in verwachting. Bizar! Dacht ik dat ik tante zou worden, werd ik zelf moeder. Onze kinderen, ik heb er inmiddels ook twee, groeien samen op. Zij hebben ook een speciale band met elkaar.’

Dit artikel wordt u aangeboden door

FlexxGroup B.V.

De FlexxGroup is met geruime ervaring in de uitzendwereld specialist in flexibele arbeid. Wij zijn een brede HR-dienst-verlener die zich richt op uitzenden, detachering, werving en selectie en payrolling. De FlexxGroup is actief in diverse markten en segmenten. Wij hebben als uitgangspunt: het leveren van zeer hoge kwaliteit, goede service en flexibiliteit. Met onze ondernemingen kunnen wij al uw mobiliteitsvraagstukken, behoeftes aan flexibel personeel en uw vraag naar verkeersregelaars vervullen. Flexx werkt met al haar relaties en partners op een enthousiaste en gedreven manier samen. Zo bouwen wij aan een jarenlange en succesvolle relatie met onze opdrachtgevers.

Meer nieuws