Ondernemerschap

Brukoo Dakbeheer nieuwe partner van Friends in Business 

14-06-23

Brukoo Dakbeheer sluit zich aan bij Friends in Business. Een betrekkelijk jong dakbedekkingsbedrijf, gevestigd in Vuren, maar directeur Job de Bruijn en hoofd commercie Peter van Dijk hebben hun sporen in de branche wel verdiend in de afgelopen decennia. ‘Wij werken onder meer voor vastgoedeigenaren, VvE’s en beheerders, zorginstellingen, woningcorporaties en aannemers’, legt De Bruijn uit.

Met Brukoo Dakbeheer – dat zich met name richt op de renovatiemarkt – wil De Bruijn (foto) opdrachtgevers volledig ontzorgen. ‘Door samenwerkingen met diverse partijen hebben wij alles onder één dak. Als het nodig is schakelen we snel tussen verschillende disciplines. Uiteraard met als doel het beste resultaat en gegarandeerde kwaliteit op lange termijn.’

Nieuw bedrijfspand

Brukoo Dakbeheer is een paar jaar geleden opgericht en sinds januari 2022 is het bedrijf gevestigd aan de Gaanweg in Vuren in een prachtig nieuw bedrijfspand. ‘En sindsdien groeien we behoorlijk’, vertelt De Bruijn trots.

Via Andre van der Meijden van Verkerk, ook partner van Friends in Business, kwam De Bruijn in aanraking met ons communicatieplatform. ‘Heel leuk. Ik kijk enorm uit naar de samenwerking en naar de evenementen die jullie organiseren.’

Binnenkort veel meer nieuws over Brukoo Dakbeheer op onze kanalen. Job de Bruijn vertelt dan waarom hij enkele jaren geleden dit bedrijf oprichtte.

Meer nieuws