Ondernemerschap

Bytesnet: (her)certificering succesvol afgerond

Bytesnet - Rotterdam

Bytesnet heeft de (her)certificering voor ISAE3402 type II, ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 en NEN 7510 2017 met succes afgerond, voor alle locaties en activiteiten en met nul bevindingen. Het bedrijf certificeert om de klantgerichte innovatie te borgen en de dienstverlening voor klanten te optimaliseren.

Bytesnet levert regionale datacenterdiensten, regionaal vanuit Rotterdam en Groningen. Bedrijven kunnen bij Bytesnet terecht om in een beveiligde en perfect geconditioneerde omgeving eigen server- en netwerkapparatuur te plaatsen. Bytesnet garandeert een hogere beschikbaarheid in een 24/7 toegankelijke en zeker ook veilige omgeving tegen lagere kosten. Dat zijn de voordelen van een regionaal datacenter: persoonlijk, dichtbij en professioneel. 

Bij Bytesnet bent u bij het juiste adres voor onder meer connectiviteit tussen locaties, racks, componenten en het internet (network services), housing & co-location en clouddiensten. Zij leveren premium eersteklas diensten voor veeleisende klanten, zoals zorg- en onderwijsinstellingen, overheden en ICT-gedreven, data-intensieve bedrijven.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Bytesnet

Geeft data daadkracht!

Meer nieuws