Ondernemerschap

Certificaten PSO-Trede 3 en PSO 30+ voor Ampliar Uitzendbureau

Ampliar Uitzendbureau B.V. - Rotterdam

Ampliar heeft het PSO-Trede 3 en PSO 30+ certificaat behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Dat betekent dat het uitzendbureau voldoet aan de eisen van PSO-Trede 3 en dat minimaal dertig procent van het personeelsbestand bestaat uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

In het geval van Ampliar ligt dat percentage zelfs beduidend hoger. Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Ampliar op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

Daarmee levert Ampliar op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebeid van sociaal ondernemen. PSO 30+ is de hoogst haalbare trede. Het is een extra uitlezing en certificering voor PSO-Trede 3 organisaties. Dit betekent onder andere dat het voor publieke opdrachtgevers mogelijk is om opdrachten aan Ampliar voor te behouden. 

De opdrachtgevers van Ampliar voldoen binnen het private domein met de inzet van de medewerkers altijd aan de criteria voor Social Return.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Ampliar Uitzendbureau B.V.

Ampliar Uitzendbureau BV, is opgericht om onze klanten op een meer flexibele wijze van dienst te zijn met de invulling van hun personeelsbehoefte. Social Return is onze specialiteit!

Meer nieuws