Ondernemerschap

Charles van Teeseling (Ampliar): ‘Na goed 2021 proberen om verder uit te breiden’

Ampliar Uitzendbureau B.V. - Rotterdam

Charles van Teeseling van Ampliar Uitzendbureau ziet 2022 zonnig tegemoet. ‘Voor ons is 2021 namelijk echt een heel goed jaar geweest, die lijn willen wij dit jaar doortrekken’, zegt hij.

‘We hebben nog steeds goede social return opdrachten, onze specialiteit. En we willen dit jaar proberen om verder uit te breiden. Binnen de branches waarin wij werken gaan we ook op zoek naar ander werk. Daar kijk ik wel naar uit.’

Van Teeseling is met het team van Ampliar met nieuw elan gestart aan het nieuwe jaar. ‘Ook intern zijn we druk bezig om te kijken hoe wij nog efficiënter en klantvriendelijker kunnen werken. Met een ander IT-systeem bijvoorbeeld, een andere werkwijze, en uiteraard met veel positiviteit.’

Lees ook: ‘Ik vind het nog veel te leuk’

Het Rotterdamse Ampliar plaatst mensen met een mindere kans op de arbeidsmarkt. Dat doet het bedrijf al ruim twintig jaar.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Ampliar Uitzendbureau B.V.

Ampliar Uitzendbureau BV, is opgericht om onze klanten op een meer flexibele wijze van dienst te zijn met de invulling van hun personeelsbehoefte. Social Return is onze specialiteit!

Meer nieuws