Ondernemerschap

Chris van der Veen (Van Dorp): een Fries die verknocht is aan Rotterdam

Van Dorp - Capelle a/d IJssel

Eerder dit jaar waren Chris van der Veen en Vincent de Gier van Van Dorp te gast in Studio Friends in Business bij presentator Jan Dirk Stouten. Een Fries en een Hagenaar, die allebei veel met Rotterdam hebben.

De Fries, Chris van der Veen, legt uit waarom hij zo verknocht is aan deze stad. ‘Als ik een keer in Nederland ergens naartoe wil met mijn jonge kinderen, dan zeg ik altijd dat er één plek is waar je geweest moet zijn en dat is Rotterdam. Ik heb een voorliefde voor techniek en er komt nergens zoveel techniek bij elkaar als hier in het Rotterdamse.'

Van Dorp is een innovatieve en duurzame technisch dienstverlener, met twintig vestigingen door heel Nederland. Het familiebedrijf heeft in februari van dit jaar een nieuwe vestiging geopend in Brainpark III Rotterdam.

Kijk hieronder naar een fragment uit Studio Friends in Business. De hele uitzending staat op ons platform.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Van Dorp

Van Dorp is een innovatieve en duurzame technisch dienstverlener, met 20 vestigingen door heel Nederland. Techniek is onze basis, maar onze toegevoegde waarde zit hem in het verzorgen van de totale technische en facilitaire dienstverlening. Zo helpen wij uw doelstellingen te realiseren: van een gezonde leef-, werk- en leeromgeving tot het laten floreren van uw business.

Meer nieuws