Ondernemerschap

Christiaan van der Ent (Van der Ent Group): ‘Bedrijf weer twintig jaar voorwaarts pushen’

Van der Ent Top Movers - Spijkenisse

‘Het is leuk, er zijn een hoop veranderingen om ons heen. Aan mij de taak om als vierde generatie weer te zorgen dat ik het bedrijf minimaal twintig jaar voorwaarts push en een richting in duw die toekomstbestendig is’, zegt Christiaan van der Ent, directeur van de Van der Ent Group.

Begonnen in de uitvoering en via het management enkele jaren geleden opgeklommen tot de directie van het in Spijkenisse gevestigde familiebedrijf in verhuizingen, opslag en logistiek. ‘Op de wagen, dat was een mooie tijd. Ik heb toen een hoop geleerd. En cruciaal om daarna de stap te maken naar kantoor en diverse functies te bekleden. Als je de basis niet begrijpt kan je er ook niet over mee praten’, vindt Van der Ent.

Op jonge leeftijd had Van der Ent al de overtuiging dat hij het familiebedrijf in wilde. ‘En die overtuiging heb ik nog steeds. Het zit er al van jongs af aan in. Het zit in mijn bloed.’

In januari meer nieuws over de Van der Ent Group. Het bedrijf gaat in het nieuwe jaar een mooie samenwerking aan. 

Dit artikel wordt u aangeboden door

Van der Ent Top Movers

Als u gaat verhuizen, dan breekt er een hectische periode aan. Er komt veel regelwerk op u af, en naast de verhuizing gaat uw gewone leven ook nog door. Misschien wordt u al een beetje zenuwachtig van het idee. Dan is er goed nieuws, want gelukkig kan verhuizen in plaats van hectisch ook leuk zijn. Met een goede planning, de juiste hulpmiddelen, voldoende hulp en een beetje flexibele instelling komt u een heel eind.

Meer nieuws