Ondernemerschap

Christiaan van der Ent (Van der Ent Group) over moeilijke periode: ‘Ik wilde alleen mijn vader terug’

Van der Ent Top Movers - Spijkenisse

Eerder dit jaar was Christiaan van der Ent te gast in Studio Friends in Business om te praten over Van der Ent Group. Hij is de vierde generatie aan het roer van dit mooie familiebedrijf. Volgend jaar bestaat Van der Ent Group liefst 100 jaar.

Aan tafel bij Jan Dirk Stouten vertelt Van der Ent over de zware periode die hij privé achter de rug heeft. ‘Mijn vader is serieus geraakt door corona, we hebben hem in oktober bijna weg moeten brengen’, vertelt Christiaan.

‘Hij heeft tien dagen in het ziekenhuis gelegen, waarvan zes op de Intensive Care. Ik kreeg op zaterdagochtend een telefoontje van het hoofd van de ic omdat hij een gesprek wilde. Dan weet je wel hoe laat het is. Maar uiteindelijk is het kwartje de goede kant op gevallen met veel medicatie, geluk en doorzettingsvermogen. Het is een paar dagen echt heel spannend geweest.’

Derde generatie

‘Hij is niet alleen mijn vader, maar ook gewoon de derde generatie. Hij is nog vier dagen in de week actief op de zaak. Mijn rechterhand, compagnon en sparringpartner.'

'Ik dacht eind oktober wel even: waar doe ik het allemaal voor? Ik wilde alleen mijn vader terug. Dat was het belangrijkste. De rest is dan bijzaak’, aldus Christiaan.

Een momentje

In februari is Christiaans vader weer begonnen met werken. ‘En eind februari is hij ook 65 geworden. Dat was wel een momentje om mee te maken. Het had ook bij 64 kunnen stoppen.’

Kijk hieronder naar een deel van het gesprek. De hele uitzending van Studio Friends in Business met Christiaan van der Ent en Jan Dirk Stouten staat op ons platform. 

Dit artikel wordt u aangeboden door

Van der Ent Top Movers

Als u gaat verhuizen, dan breekt er een hectische periode aan. Er komt veel regelwerk op u af, en naast de verhuizing gaat uw gewone leven ook nog door. Misschien wordt u al een beetje zenuwachtig van het idee. Dan is er goed nieuws, want gelukkig kan verhuizen in plaats van hectisch ook leuk zijn. Met een goede planning, de juiste hulpmiddelen, voldoende hulp en een beetje flexibele instelling komt u een heel eind.

Meer nieuws