Ondernemerschap

Christiaan van der Ent (Van der Ent Group) vertelt in video over online taxaties

Van der Ent Top Movers - Spijkenisse

Christiaan van der Ent van Van der Ent Group vertelt in een video over Yembo, een digitale oplossing om met kunstmatige intelligentie taxaties uit te voeren. Begin 2020 is Van der Ent Group als eerste Europese verhuisbedrijf gebruik gaan maken van dit systeem.

Van der Ent geeft klanten ook de optie om een online consult in te plannen, in combinatie met de techniek van Yembo. Van der Ent loodst klanten dan online door een taxatie heen.

Christiaan van der Ent was eerder dit jaar te gast bij Studio Friends in Business. De directeur van het in Spijkenisse gevestigde bedrijf zat aan tafel bij presentator Jan Dirk Stouten.

Lees ook: Studio Friends in Business: Christiaan van der Ent (Van der Ent Group)

Kijk hieronder in de LinkedIn-post naar de video over het Amerikaanse Yembo met Christiaan van der Ent:

Dit artikel wordt u aangeboden door

Van der Ent Top Movers

Als u gaat verhuizen, dan breekt er een hectische periode aan. Er komt veel regelwerk op u af, en naast de verhuizing gaat uw gewone leven ook nog door. Misschien wordt u al een beetje zenuwachtig van het idee. Dan is er goed nieuws, want gelukkig kan verhuizen in plaats van hectisch ook leuk zijn. Met een goede planning, de juiste hulpmiddelen, voldoende hulp en een beetje flexibele instelling komt u een heel eind.

Meer nieuws