Ondernemerschap

Codeless en 4COM: al 14 jaar een succesvolle samenwerking

Codeless - Dordrecht

‘In het begin deden we alles zelf. Maar zodra je bedrijf groter wordt, wil je niet afhankelijk zijn van één persoon als het gaat om je eigen ICT.’ Dat zegt Marco van Utrecht, eigenaar van 4COM, over de succesvolle samenwerking met Codeless. 

Codeless zette in 2009 het eerste CRM-systeem van 4COM om en onlangs werd er samen nog eens een moderniseringsslag gerealiseerd. 4COM is een bedrijf dat vaste én mobiele telefonie verzorgt voor de binnenvaart. De dienstverlening is onlangs uitgebreid naar de Drechtsteden.    

‘Een dergelijk traject vraagt om een doortastende én voorzichtige aanpak, want klanten mogen uiteraard geen last krijgen van een dergelijke digitale verbouwing’, aldus Van Utrecht. ‘Maar we moesten wel over, want het oude systeem bereikt een keertje end-of-life.’  

Lees ook: ‘Codeless gaat samenwerking aan met ACC ICT’

De samenwerking tussen Codeless en 4COM is slechts één van de mooie voorbeelden van succesvolle klantcases. Voor meer ondernemingen met unieke bedrijfsprocessen vindt Codeless de perfecte oplossing. Kijk hier naar de klantverhalen.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Meer nieuws