Ondernemerschap

‘Mooi om mensen aan werk te kunnen helpen’

IW Zuid-Holland - Rijswijk

Cor van den Heuvel is drie jaar werkzaam bij IW Zuid-Holland, hèt opleidingsbedrijf in de regio voor de installatiebranche. ‘Het is een mooie branche om in te werken’, vertelt Cor voor onze camera tijdens een businesslunch in restaurant JAQ in Hilton Rotterdam. ‘Je bent veel met jeugd bezig, het is heel divers.’

‘We zijn verbonden aan veel maatschappelijke trajecten. Mensen die lange tijd thuis hebben gezeten, met een rugzakje, of mensen die gedwongen van de ene naar de andere branche moeten. Het is mooi om die mensen aan werk te kunnen helpen’, aldus Cor.

Cor vertelt in de video ook over het Fit to Start-programma van IW Zuid-Holland. Het bedrijf bereidt monteurs in opleiding voor op een leer-werktraject.

Dit artikel wordt u aangeboden door

IW Zuid-Holland

IW bestaat uit 7 regionale opleidingsbedrijven met gezamenlijk een landelijke dekking. Hierdoor zijn we altijd dichtbij. Dichtbij voor jonge technische talenten, dichtbij de technische installatiebedrijven en dichtbij wat er in een regio speelt. We geloven in een persoonlijke, betrokken aanpak en we kijken proactief naar nieuwe mogelijkheden en kansen in de omgeving.

Meer nieuws