Ondernemerschap

Daikin genomineerd voor LEF-prijs 2022

Daikin Nederland - Capelle aan den IJssel

Daikin is genomineerd voor de LEF-prijs 2022, de prijs voor ondernemend Rotterdam met aantoonbaar lef. Help jij Daikin de LEF-prijs 2022 in de categorie ‘Groeiende Organisaties’ in de wacht te slepen? Stem dan nu op Daikin!

Er is veel te doen rondom de energietransitie en de explosief stijgende energieprijzen. Daikin neemt reeds jarenlang het voortouw om de Nederlandse consument te helpen bij de zoektocht naar betaalbare én duurzame klimaatoplossingen.

Van oudsher richtte Daikin zich uitsluitend op haar installatiepartners. Daikin heeft echter het LEF getoond zich te ontwikkelen naar een organisatie die zich ook richt op eindgebruikers: de Nederlandse consument. Belangrijke stappen hierin zijn het behalen van een grotere merkbekendheid via het hoofdsponsorschap van schaatsend Nederland, het openen van het eerste Daikin Experience Center in Nederland, het bouwen van een B2C2B-infrastructuur en het in contact brengen van de consument met installatiepartners.

Lees ook: ‘Op ander niveau in gesprek omdat je naar gezamenlijke passie kijkt’

‘Zo helpen wij, met onze voorlichting en advies op het gebied van energiebesparende oplossingen voor koelen én verwarmen, consumenten om hun energiekosten te verlagen en maken wij de weg naar een CO2-neutrale samenleving mogelijk. En door op deze manier LEF te tonen hebben wij, mede dankzij onze eigen ontwikkelingen en de ontwikkelingen van de markt, onze omzet over een periode van twee jaar tijd weten te verdubbelen’, zegt managing director Edwin Hoogerwerf.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Daikin Nederland

Daikin zet zich als bevlogen marktleider in voor een steeds beter binnen- én buitenklimaat.

Meer nieuws