Ondernemerschap

Daikin nieuwe sponsorpartner van Rotterdam Topsport

Daikin Nederland - Capelle aan den IJssel

Daikin verbindt zich voor de komende drie jaar aan Rotterdam Topsport. ‘Wij komen elkaar regelmatig tegen bij topsportevenementen in Rotterdam. Zo was ik in februari te gast in de loge van Rotterdam Topsport tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament. Dat we samen iets zouden gaan optuigen, was vrij snel duidelijk’, aldus managing director Edwin Hoogerwerf.

'De juiste invulling van de samenwerking is gevonden via de topsport die we als rode draad linken met onze netwerken. Topsporters en topcoaches uit ons netwerk kunnen inspirerend en versterkend werken voor de relaties en sporters van Rotterdam Topsport. Dit levert voor beide partijen de bekende win-win-situatie op', aldus Hoogerwerf, die met Daikin ook hoofdsponsor is van de Koninklijke Nederlandse Schaatsbond (KNSB).

Peter Blangé, directeur van Rotterdam Topsport, is eveneens blij met de samenwerking. 'Het hoofd koel houden in stressvolle situaties. Dat is één van de eigenschappen voor het succesvol presteren in de sport en in het bedrijfsleven. Het is en blijft fascinerend om te zien dat het leveren van topprestaties mensen raakt. Het inspireert om zelf ook het beste uit jezelf naar boven te halen. Deze voorbeeldfunctie kunnen wij via de topsporters uit het netwerk van Daikin naadloos presenteren. Niet alleen voor onze partners, maar ik kan me ook voorstellen dat onze sporters die zich voorbereiden richting de Olympische Spelen warm worden van de tips en ervaringen van topsporters die hun sporen ruimschoots hebben verdiend.'

Foto: Rotterdam Topsport

Dit artikel wordt u aangeboden door

Daikin Nederland

Daikin zet zich als bevlogen marktleider in voor een steeds beter binnen- én buitenklimaat.

Meer nieuws