Ondernemerschap

Build your own bar, your portable paradise

Dutchtainer - Barendrecht

Dutchtainer transformeert elke locatie tot trendy hotspot met de moderne en veelzijdige container bar.
Onze container barren, gemaakt van gebruikte of nieuwe maritieme containers zijn niet alleen duurzaam maar ook een blikvanger op elk feest. Of het nu gaat om een pop-up event, festival, bruiloft of buurtfeest, onze container bars tillen de sfeer naar een hoger niveau en zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Dutchtainer brengt het feest naar jou toe.


Met eindeloze aanpassingsmogelijkheden ben jij de architect van jouw container bar. Of je nu gaat voor een rustieke whiskeyhoek of moderne cocktailbar, Dutchtainer maakt van jouw visie, werkelijkheid. Drie woorden: kwaliteit, meedenken en functionaliteit, kenmerken Dutchtainer.


Met de verhuurservice van Dutchtainer ben je verzekerd van gemak en flexibiliteit, Dutchtainer heeft een aantal container barren beschikbaar waarvan er zeker 1 aan jouw wensen zal voldoen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om de benodigdheden te huren die jouw event tot een succes kunnen maken zoals: koelingen, biertaps en gepersonaliseerde lichtletters! Of je nu gaat voor een strakkere uitstraling zoals op de foto of een gezellige biercontainer, er is altijd een perfecte oplossing voor jou.


Onze container bar zien er niet alleen professioneel uit. Maar ook praktisch in gebruik. Naast een bar maakt Dutchtainer ook fietsenstallingen, opslagruimtes, tribunes en kantoor units van maritieme containers. Waarbij de barren en fietsenstallingen beschikbaar zijn voor zowel koop als huur, de andere oplossingen zijn ook beschikbaar als aankoop en verhuur. Dutchtainer brengt deze naar jouw gewenste locatie en halen deze, in geval van huur, ook weer op. Laat Dutchtainer jouw evenement naar een hoger niveau tillen. Geniet van de unieke uitstraling en maak van jouw feest een ware belevenis.

Klaar om jouw event te transformeren, neem vandaag nog contact op met Dutchtainer. En laat ze jou helpen jouw droom te realiseren.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Dutchtainer

Dutchtainer is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in de verhuur- en verkoop van verscheidene type containers. Alle varianten zijn zowel gebruikt als nieuw te leveren. Daarnaast bieden wij maatwerk in de vorm van container modificaties.

Meer nieuws