Ondernemerschap

De Beste verhalen van Base Advocaten: Romée Wouters

BASE Advocaten - Rotterdam

Voor mij zit Romée, een enthousiaste vrouw die sinds haar jeugd door haar ouders is meegenomen op tal van avontuurlijke reizen.
Toen Romée en haar vriend het plan hadden gevat om op een wat langere reis te gaan, was de keuze voor India en Nepal als bestemmingen snel gemaakt.
Haar ouders hadden deze landen ook bezocht toen ze ongeveer dezelfde leeftijd hadden.
Voor Romée was het maken van deze reis tevens een manier om zich op andere wijze in de voetsporen van haar jong overleden moeder te begeven.
Daarom hebben zij veel van dezelfde plekken bezocht als haar ouders destijds.
Het handgeschreven verslag van haar moeder, dat ze nadien las, zorgde voor nog meer herkenning en verbondenheid met de ervaringen die haar ouders hadden gehad.
Daarnaast was het huwelijksaanzoek door haar vriend tijdens deze reis een onvergetelijk hoogtepunt, waardoor deze ervaring nog meer betekenis kreeg.
Mooi was het hoe de collega’s van BASE Advocaten vrijwel meteen positief reageerden op Romée’s voorstel om twee maanden voor deze reis met verlof te gaan.
Dit bevestigt de betrokkenheid die BASE Advocaten toont richting haar werknemers.
Romée voelt zich gewaardeerd en ondersteund in haar professionele én persoonlijke ontwikkeling bij BASE Advocaten. Voor haar reden om hier nog lang te blijven werken.

Dit artikel wordt u aangeboden door

BASE Advocaten

Uw probleem oplossen, zodat u verder kunt met ondernemen. Daar gaat het om. Het is ons vak en onze passie om een zakelijk of arbeidsrechtelijk geschil beheersbaar te maken en op te lossen. Soms kan dat door als advocaat onzichtbaar te blijven en achter de schermen een zo optimaal mogelijk dossier te vormen voor en met u. Een andere keer vraagt een zaak om een aanpak voor de schermen. Diplomatiek waar het kan en agressief waar het moet. En soms is keihard procederen onvermijdelijk. Omdat de grenzen zijn bereikt, omdat een wederpartij niet bereid blijkt tot een constructieve oplossing, of omdat het voor uw reputatie in de markt van belang kan zijn om een streep te trekken.

Meer nieuws