Ondernemerschap

De Haan: ‘We stimuleren onze medewerkers om te sporten’

Schouten Zekerheid - Capelle aan den IJssel

Schouten Zekerheid is al sinds 2013 partner van Rotterdam Topsport. Aan Wilco de Haan, directeur van Schouten Zekerheid, stelde Rotterdam Topsport onlangs vijf vragen. Hoe belangrijk sport voor het bedrijf is bijvoorbeeld, maar ook over een nieuwe dienst: Second Opinion Schade (S.O.S).

‘Dat is inderdaad een nieuwe dienstverlening die we onlangs hebben geïntroduceerd. We merken regelmatig dat klanten het niet eens zijn met de beslissing van hun verzekeraar. Omdat het vaak te tijdrovend is en veel gedoe oplevert om de beslissing aan te vechten, laat men het erbij zitten. Met S.O.S. nemen we ondernemers en particulieren die nog geen relatie van ons zijn het – vaak intensieve – gevecht met verzekeraars uit handen. Door onze omvang en expertise hebben we invloed en slagkracht richting verzekeraars. Daarnaast hebben onze schadespecialisten een jarenlange ervaring, zijn ze zeer goed opgeleid én hebben ze veelal een juridische achtergrond, die in zulke dossiers goed van pas komt’, aldus De Haan.

Sport is belangrijk voor Schouten Zekerheid. ‘We stimuleren onze medewerkers graag om te (gaan) sporten. Zo doen we jaarlijks met collega’s (en relaties) mee aan hardloopevenementen als de Bruggenloop, hebben we een eigen voetbalteam (de ‘Schouten Legends’) en organiseren we regelmatig sportclinics. Dit jaar doen we bijvoorbeeld met Jong Schouten Zekerheid, waarin al onze collega’s onder de 35 jaar zitten, mee aan een boksclinic van de Bep van Klaveren Memorial. Dit past ook binnen de duurzame inzetbaarheidslijn binnen onze organisatie.’

Schouten Zekerheid is makelaar in verzekeringen voor bedrijven, instellingen en branche- en beroepsorganisaties. Klanten ervaren de werkwijze als onderscheidend door deskundigheid, onafhankelijkheid en daadkracht. Binnen de organisatie is jarenlange kennis en ervaring aanwezig op het gebied van verzekerbare risico’s, zoals aansprakelijkheid, transport, brand, aan- en verbouw en debiteuren.

Het hele verhaal met De Haan is terug te lezen op de website van Rotterdam Topsport.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Schouten Zekerheid

Schouten Zekerheid is makelaar in verzekeringen voor bedrijven, instellingen en branche- en beroepsorganisaties. Klanten ervaren onze werkwijze als onderscheidend door deskundigheid, onafhankelijkheid en daadkracht. Binnen de organisatie is jarenlange kennis en ervaring aanwezig op het gebied van verzekerbare risico’s, zoals aansprakelijkheid, transport, brand, aan- en verbouw en debiteuren.

Meer nieuws